Τις φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ασεβής απέναντι στους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης διέψευσε ο Σάμι Κεντίρα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Αρκετά συχνά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει δεχθεί κριτική για τον τρόπο που αγωνίζεται, όμως ο Γερμανός τόνισε ότι η συμπεριφορά του δεν διαφέρει από τους υπόλοιπους παίκτες της «βασίλισσας».

«Ο τρόπος που παίζει είναι θεαματικός και πολύ προκλητικός, αλλά στα αποδυτήρια δεν είναι σούπερ σταρ. Είναι πολύ ευγενικός και σέβεται τους πάντες. Είναι, επίσης, πολύ φιλόδοξος άνθρωπος και θέλει πάντα να κερδίζει. Προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, στο βαθμό που είναι δυνατό για ένα άτομο σαν αυτόν», τόνισε ο 24χρονος χαφ.

Στη συνέχεια, ο Κεντίρα μίλησε για την παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στους Μαδριλένους:

«Όλοι μέσα στην ομάδα τον σέβονται, επειδή κάνει τα πάντα για την επιτυχία της ομάδας. Ζει για το ποδόσφαιρο και πάντα σκέφτεται την ομάδα. Θέλει να βελτιώσει ξεχωριστά κάθε παίκτη.

Παρά την απίστευτη πίεση που δεχόμαστε, είναι ευχάριστο να δουλεύεις μαζί του. Συζητάμε διάφορα πράγματα με τον προπονητή, ακόμη και προσωπικά ζητήματα. Ξέρει να συμπεριφέρεται με ξεχωριστό τρόπο στους παίκτες του».

Πηγή: sport-fm.gr