Η εικόνα με τις άδειες εξέδρες στον επαναληπτικό με την Μπέσα ήταν απογοητευτική. Την ίδια στιγμή ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης από την σουίτα του, έβλεπε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και σίγουρα ένιωθε ικανοποίηση αλλά το φόντο χάλαγε την εικόνα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ήθελε να βρίσκεται κι αυτός στο Καραϊσκάκη για να αποθεώσει τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά τα περσινά επεισόδια δεν το επέτρεψαν. Η νέα διοίκηση δεν θέλει να ξαναδεί άδειες εξέδρες αλλά για τα παιχνίδια που είναι τιμωρημένοι η ομάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Υπάρχει όμως μία άλλη λύση στα σκαριά και σύντομα μπορεί να γίνει πραγματικότητα με κάθε επισημότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Ρόμα και τον Μοντάλι για τη διεξαγωγή φιλικού στο οποίο θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του νέου Ολυμπιακού.

Η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η 13η Αυγούστου αν και η επιθυμία των Πειραιωτών είναι να πραγματοποιηθεί μία ημέρα νωρίτερα (12/8) για να μην συμπέσει με την έξοδο του 15αυγουστου.