Το χατίρι στο Σεσκ Φάμπρεγας έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ και δεν πήρε τον Ισπανό μέσο μαζί του στην αποστολή της Άρσεναλ για την περιοδεία στη Γερμανία, ώστε να του δώσει τον απαραίτητο χρόνο να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του. Είναι η δεύτερη περιοδεία φέτος που θα απουσιάσει.

Ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» δεν είχε συμπεριληφθεί ούτε στην αποστολή για την περιοδεία στην Ασία και τώρα έμεινε και πάλι πίσω στο Λονδίνο. Η απόφαση της Άρσεναλ να μπει σε επίσημες διαπραγματεύσεις με τους «μπλαουγκράνα» είναι ειλημμένη κάτι που αποκάλυψε πρόσφατα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Φάμπρεγας θέλει όσο τίποτα την πραγματοποίηση της μεταγραφής και την επιστροφή στην παρτίδα και περιμένει τις δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία. Δεν είναι πάντως και αρκετά εύκολο αυτό αφού η Μπαρτσελόνα από τα 30 εκ ευρώ είναι διατεθειμένη να ανέβει ως τα 37 ενώ η Άρσεναλ από τα 45 να πέσει μέχρι τα 40.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θεωρείται πάντως δύσκολο για 3 εκ ευρώ διαφορά να χαλάσει η συμφωνία, με τον παίκτη να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τις εξελίξεις.

Πηγή: sport-fm.gr