Στην Ελβετία είναι πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του ο Ισμαέλ Μπλάνκο! Είναι δυνατόν; Κι όμως! Η Ξαμάξ έχει κάνει εξαιρετική πρόταση στον Αργεντίνο επιθετικό και περιμένει την απάντησή του μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Η ελβετική ομάδα δίνει περί τα 800.000 ευρώ στον πρώην φορ της ΑΕΚ και τον θέλει για να χτίσει πάνω του την γραμμή κρούσης. Ο Μπλάνκο βρέθηκε κοντά στην αραβική Αλ Νασρ, αλλά η μετακίνησή του δεν ολοκληρώθηκε. Περίμενε κάτι από Ελλάδα, Μεξικό και Ρωσία μα φαίνεται πως η Νοσατέλ Ξαμάξ θα τον πείσει να συνεχίσει σε αυτή την καριέρα του.

Κι αν προκαλεί εντύπωση το ύψος της πρότασης από μια μάλλον άσημη ομάδα θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι η Ξαμάξ έχει νέα διοίκηση με πολλά λεφτά. Συγκεκριμένα την έχει αγόρασει ο Τσετσένος Μπουλάτ Τσαγκάεφ (έχει κάνει περιουσία από το φυσικό αέριο στη Ρωσία) και έχει βάλει “μπροστινό” του τον Ρώσο παλιό ποδοσφαιριστή Αντρεϊ Ρουντάκοφ.

Ηδη έχει αποκτήσει από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα τον Βίκτορ Σάντσεθ (είχε ακουσθεί για ΑΕΚ και Αρη) και τον Νταβίντ Ναβάρο από τη Βαλένθια. Eχει στο στόχαστρο της τόσο τον Τζόναθαν Σοριάνο όσο και τον Κεϊρίσον από τη Μπαρτσελόνα. Προπονητής είναι ο παλιός άσος της Μπάρτσα και τη Λιόν, Σόνι Αντερσον ενώ οι φιναλίστ του κυπέλλου Ελβετίας, έχουν κάνει πρόταση και στον Φεντερίκ Κανουτέ. Θα γίνει “Ελβετός” και ο Ισμαελ Μπλάνκο; Mπορεί εκτός κι αν επισημοποιηθεί η πρόταση που ακούγεται από τα Εμιράτα και την Αλ Βασλ του Μαραντόνα!

πηγή: sday