Ούτε λίγο ούτε πολύ στις 17 εκ λίρες έχει φτάσει το ποσό που ζητά πλέον η Μπόλτον για την παραχώρηση του Γκάρι Κέιχιλ. Το συνεχόμενο και έντονο ενδιαφέρον που προκύπτει από πολλούς συλλόγους προς το πρόσωπό του ναι μεν προβληματίζει τη διοίκηση της ομάδας που βλέπει ότι χάνει τον 25χρονο αμυντικό της, αλλά αυτό θα γίνει με το αζημίωτο.

Αρχικά ήταν η Τότεναμ που ενδιαφέρθηκε επίσημα, έπειτα μπήκε στο παιχνίδι για τα καλά και η Άρσεναλ, όμως και οι δύο δείχνουν να κάνουν πίσω λόγω των υπέρογκων οικονομικών απαιτήσεων της Μπόλτον. Όχι και όλοι όμως αφού ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Αντρέ Βίλας-Μπόας στην Τσέλσι που ήδη τον φαντάζεται να αγωνίζεται δίπλα στον Τζον Τέρι στο κέντρο της άμυνας.

Η περίπτωση του θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και θα αποφασιστεί αν ο Κέιχιλ θα είναι ο Νο1 μεταγραφικός στόχος αμυντικού των «μπλε» για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αν πράγματι προκύψει κάτι τέτοιο οι 17 εκ λίρες δεν φαίνεται να προβληματίζουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr