Μόνο θετικά στοιχεία βλέπει στη μεταγραφή του Αντόνιο Βαλένσια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άσλεϊ Γιανγκ, που πιστεύει ότι θα ανέβει και άλλο το επίπεδο του ρόστερ και δεν προβληματίζεται από τον ανταγωνισμό για μια θέση στο βασικό σχήμα.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μετά από σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Άστον Βίλα πήρε μεταγραφή στους «κόκκινους διαβόλους» έναντι 16,5 εκ ευρώ και θα προσπαθήσει να πείσει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ότι αξίζει μία θέση στους πρώτους έντεκα.

Ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ (Βαλένσια)που μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, παραγκώνισε στον πάγκο ακόμη και τον Νάνι με τη σταθερή του απόδοση, δεν δείχνει να ανησυχεί για την έλευση του Γιανγκ και τον καλωσορίζει στην ομάδα:

«Δεν έχω αγχωθεί από τον ερχομό του. Η σεζόν είναι μεγάλη και ο Άλεξ Φέργκιουσον θα δώσει σε όλους ευκαιρίες. Ο Άσλεϊ είναι καλός ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία την επόμενη σεζόν. Όσο για μένα μου έχουν μείνει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ελπίζω να μείνω εδώ τουλάχιστον τόσο και ίσως ακόμη παραπάνω».

Πηγή: sport-fm.gr