Το εγκώμιο του Λιούμπομιρ Φέισα «έπλεξε» ο Μίλος Σέστις. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ανέλυσε το παιχνίδι του 23χρονου χαφ, το λόγο που θα τον αγαπήσει ο κόσμος των «ερυθρόλευκων», αλλά και το γιατί πιστεύει τόσο πολύ στις δυνατότητές του.

«Είναι πολύ καλός παίκτης. Πρόκειται για μεγάλο ταλέντο. Είχε έναν τραυματισμό που τον άφησε πίσω, αλλά τώρα, απ’ό,τι γνωρίζω, είναι καλά. Έμαθα ότι είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Είναι σε καλή ηλικία και έχει πολλά καλά στοιχεία» δήλωσε στην εφημερίδα “Εξέδρα” αρχικά ο Σέστιτς, για να συμπληρώσει:

«Παίζει με έξυπνο τρόπο και έχει ωραίες κινήσεις μέσα στο γήπεδο. Διαθέτει αίσθηση του χώρου και καλές κάθετες πάσες, ενώ ξέρει κάθε στιγμή να χρησιμοποιεί το μυαλό του. Αν δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα, θα τρελάνει κόσμο».

Εξηγώντας γιατί τον πιστεύει τόσο πολύ, τόνισε: «Όχι μόνο εγώ. Είχαν ενδιαφερθεί για αυτόν και άλλες ομάδες προτού τραυματιστεί. Έχει το μέλλον μπροστά του και στον Ολυμπιακό θα μπορέσει να δείξει το ταλέντο του. Θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο Champions League, που είναι μια μεγάλη διοργάνωση, και να προκαλέσει αίσθηση γύρω από το όνομά του. Για αυτά τα παιδιά είναι μια πρόκληση. Αν με ρωτούσε, θα του έλεγα να συμφωνήσει με κλειστά τα μάτια».

Ενθυμούμενος την περίοδο που πέρασε φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, ανέφερε: «Μπορεί να έπαιξα μόνο δύο χρόνια στο σύλλογο, αλά ήταν αρκετά για να καταλάβω τι εστί Ολυμπιακός και πόσο άλλαξε τη ζωή μου. Πως με αντιμετώπισε ο κόσμος και τι στιγμές είχα περάσει. Απίθανες στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήρθα πρόσφατα στην Ελλάδα με τον Ερυθρό Αστέρα για το φιλικό παιχνίδι και πραγματικά ένιωσα υπέροχα βλέποντας τον κόσμο να με αναγνωρίζει έπειτα από τόσα χρόνια και να μου δείχνει την αγάπη του. Σας το λέω: το ίδιο θα γίνει και με τον Φέισα. Μόλις αρχίσει και δείχνει το ταλέντο του στο γήπεδο, ο κόσμος θα τον αγαπήσει όπως έχει κάνει και με όλους του καλούς παίκτες που πέρασαν από την ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να υπογράψει στον Ολυμπιακό».

Πηγή: sport-fm.gr