Στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Το υψηλό κόστος της μεταγραφής, δεν τρομάζει καθόλου τον Παριζιάνικο σύλλογο όπως υποστηρίζει η γαλλική ιστοσελίδα 2-buzz.fr μια και η ομάδα άλλαξε χέρια και ανήκει πια σε Άραβες οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να ξοδέψουν πολλά.

«Η Παρί έχει τσεκάρει το όνομα του διεθνούς Γάλλου επιθετικού και αναμένεται να καταθέσει πρόταση σύντομα. Ο Σισέ θα φέρει τρέλα, αποτελεσματικότητα και εμπειρία στη γραμμή κρούσης του συλλόγου», λέει χαρακτηριστικά το γαλλικό Μέσο.

Η Κρατική Εταιρεία Επενδύσεων του Κατάρ, ολοκλήρωσε την Τρίτη την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών των Παριζιάνων και θέλει να κάνει δυναμικό… μπάσιμο στο Σαμπιονά. Η Παρί Σεν Ζερμέν, φέτος, δεν κατάφερε να περάσει την Λιόν που μονομαχούσαν για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα αγωνιστεί στο Europa League.

Οι νέοι επενδυτές, ξέρουν, πως εάν με τις μεταγραφές καταφέρουν και βάλουν την επόμενη χρονιά την ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα κερδίσουν με το καλημέρα τους απαιτητικούς φιλάθλους του Παρκ Ντε Πρενς. Βέβαια και μόνο του το γεγονός πως συμμετέχει η Παρί έστω και στο Europa League μόνο θετικό είναι αφού θα μπορεί να διαπραγματευτεί με πιο «ζεστά» ονόματα.

Πηγή: sport-fm.gr