Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον ορισμό του Τάσου Κάκου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας νιώθει ιδιαίτερα ενοχλημένος με την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της, Σοφοκλή Πιλάβιο, εξαιτίας του συγκεκριμένου ορισμού.

Πιο αναλυτικά, η θέση του είναι πως ο ορισμός του Κερκυραίου διαιτητή στο προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, είναι μία κοροϊδία από την πλευρά της ΕΠΟ. Κι αυτό διότι, όπως θεωρεί ο κ. Μαρινάκης, δεν είναι δυνατόν ο διαιτητής που διηύθυνε τον τελικό του Κυπέλλου, που είχε συμμετοχή σε αυτό το αίσχος, να επιβραβεύεται κιόλας κατά αυτό τον τρόπο. Διευθύνοντας, δηλαδή, ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της «κούρσας» των πλέι οφ.

Η απόφαση για την διατήρηση των ίδιων τιμών στις κάρτες διαρκείας σε σχέση με αυτές της τρέχουσας σεζόν δεν ήταν απλή για τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί η φορολογία για κάθε εισιτήριο έχει αυξηθεί από το 9% στο 13%. Δηλαδή, ένα στοιχείο που θα μπορούσε να αποτελέσει τον λόγο για αντίστοιχη αύξηση στις τιμές τους.

Παρ’ όλα αυτά, το στοιχείο εκείνο, που όχι απλώς ζύγισε την αύξηση του φορολογικού συντελεστή αλλά έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της διατήρησης των τιμών, ήταν η στήριξη των οπαδών της ομάδας σε όλη την αγωνιστική σεζόν, παρά το πατατράκ του πρόωρου αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Είναι μια μικρή ένδειξη ανταπόδοσης της στήριξης των οπαδών μας σε όλη την εφετινή σεζόν», λένε στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για την απόφαση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας και ουσιαστικά την απορρόφηση της αύξησης της φορολογίας, από τους ίδιους τους ερυθρόλευκους.

Πηγή: sport-fm.gr