Το πάθος των παικτών του ΠΑΟΚ έκρινε υπέρ του την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν πολύ φειδωλός, δεν θέλησε να σχολιάσει όσα είπε νωρίτερα ο Μανόλο Χιμένεθ, ενώ φάνηκε εκνευρισμένος απέναντι σε μία μερίδα του Τύπου της Θεσσαλονίκης, προφανώς για τη σκληρή κριτική που του ασκήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

«Ευχαριστώ τα παιδιά για την αποφασιστικότητα που έδειξαν. Ευχαριστώ επίσης τον κόσμο που παρά την ήττα μας την υριακή γέμισαν το γήπεδο, ήρθαν κοντά μας και μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και την αποφασιστικότητα των παικτών. Μας μένουν δύο κρίσιμα παιχνίδια και το μυαλό μας είναι ήδη στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε.

Όσο για τα όσα ανέφερε ο συνάδελφός του, που υποστήριξε πως η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και άφησε αιχμές για τη διαιτησία, είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τι είπε ο συνάδελφός μου. Έχω κι εγώ άποψη, αλλά δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω».

Πηγή: sportfm.gr