Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει πλησιάσει τον Μιχάλη Σηφάκη για τη θέση του βασικού του τερματοφύλακα, προέβη μέσω της Sportday, ο μάνατζερ του παίκτη, Παύλος Τοπίδης.

Ο εκπρόσωπος του τερματοφύλακα του Άρη επιβεβαίωσε, ωστόσο, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, κυρίως από τη Γαλλία.

«Διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη επαφή, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά με οποιαδήποτε άλλη ομάδα από την Ελλάδα. Ο Μιχάλης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη και οποιαδήποτε απόφαση παρθεί για το μέλλον του θα είναι σε απόλυτη συναίνεση και συνεργασία με την ΠΑΕ. Όλα όσα ακούγονται είναι μόνο σενάρια» τόνισε ο κ. Τοπίδης στη Sportday, για να συμπληρώσει:

«Αν ερχόταν μια πρόταση από το εξωτερικό που θα κάλυπτε οικονομικά και την ΠΑΕ Άρης και ταυτόχρονα θα συνάδει με τις φιλοδοξίες και τις προοπτικές ανέλιξης του παίκτη, τότε ασφαλώς θα το συζητούσαμε. Έχουν γίνει κάποιες επαφές με ομάδες από τη Γαλλία, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω έως τη λήξη του γαλλικού πρωταθλήματος».

Πηγή: sport-fm.gr