Καθησυχαστικός ήταν μεν για το… αύριο του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας στη συνάντηση που είχε με τους οπαδούς της ομάδας, προβληματισμός υπήρξε δε, από την τοποθέτησή του.

«Δεν βλέπω πως θα αποφύγουμε τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών», δήλωσε ζητώντας από τους φίλους των «πράσινων» να είναι προσεκτικοί, μιας και καραδοκεί το ενδεχόμενο διακοπής των πλέι-οφ σε περίπτωση επεισοδίων.

Το βασικότερο θέμα για τον Δημήτρη Γόντικα ήταν να μην συμβεί το παραμικρό στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας αλλά και να μην ταξιδέψουν έστω και μεμονωμένα εκτός έδρας. Η Σούπερ Λίγκα έδωσε εντολή να διακοπεί οποιοδήποτε παιχνίδι συμβεί το παραμικρό και το Υπουργείο έχει προειδοποιήσει πως θα διακοπούν τα play off. Κάτι πολύ επικίνδυνο, αφού αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση…

«Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, ηρεμία, να μην δώσουμε αφορμές να τιμωρηθεί η ομάδα. Ακόμα και αν υπάρξουν προκλήσεις, ο κόσμος πρέπει να παραμείνει κόσμιος και δίπλα στην ομάδα. Να αντιληφθούμε ότι ο Παναθηναϊκός με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι πολύ διαφορετικός από έναν Παναθηναϊκό που θα μείνει εκτός της διοργάνωσης. Βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, τα μέτρα είναι πλέον πολύ αυστηρά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην υπάρξουν τιμωρίες».

Οι οπαδοί είπαν ότι θα στηρίξουν την ομάδα αλλά εξέφρασαν την ανησυχία τους για το μέλλον της ομάδας και ρώτησαν για τα οικονομικά και για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. «Τα μοναδικά χρήματα που υπάρχουν είναι 256.000 από τον Πολέμη. Δεν υπάρχουν λεφτά και αν δεν μπουν, μετά τη ΓΣ θα πρέπει να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές και να τους αντικαταστήσουμε με καλούς μεν, αλλά φτηνότερους δε. Η επόμενη μέρα προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη, για αυτό είναι αναγκαίες οι πωλήσεις», ανέφερε ο Γόντικας.

«Δεν θέλω να ανησυχείτε όμως, επειδή, η έλλειψη χρημάτων δεν έχει προκαλέσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Παναθηναϊκού η οποία δεν έχει διακοπεί ούτε 24ωρο», συνέχισε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος.

Τέλος, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής προανήγγειλε φιλική πολιτική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην κοστολόγηση των εισιτηρίων διαρκείας, ιδιαίτερα για όσους είναι ήδη κάτοχοι ενώ τους είπε πως όλα θα προχωρήσουν πιο γρήγορα με την έλευση του τεχνικού διευθυντή, χωρίς όμως να αποκαλύψει κάποιο όνομα.

Πηγή: sportfm.gr