Το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσει, όπως και πέρσι, την πρώτη θέση στα πλέι οφ έκανε ο ΠΑΟΚ, ύστερα από την επικράτησή του με σκορ 2-1 επί του Παναθηναϊκού. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στρέφει πλέον την προσοχή του στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου με νίκη θα πάει για δύο «τελικούς» με ΑΕΚ. Διπλός τραυματισμός για Ετό.

Χαμηλούς τόνους θέλουν να κρατήσουν στον ΠΑΟΚ, παρά τη χθεσινή νίκη, όσο σημαντική και αν ήταν αυτή, αφού μπορεί να εξανεμίστηκε το χάντικαπ με τον Παναθηναϊκό, όμως απομένουν άλλες πέντε αγωνιστικές και πλέον πρωτοπόρος είναι η ΑΕΚ. Την Πέμπτη ακολουθεί το ματς στον Βόλο, όπου με νίκη ο ΠΑΟΚ μπορεί να μείνει μέχρι και μόνος πρώτος στη βαθμολογία, αποκτώντας μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League. Αν συμβεί αυτό, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα παίζει επί της ουσίας το τελευταίο του χαρτί, τότε οι δύο κολλητοί αγώνες με ΑΕΚ, θα πάρουν το χαρακτήρα τελικών.

Διπλός τραυματισμός για Ετό
Ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ετό. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε αιμόφυρτος και με πόνους στην πλάτη από την αναμέτρηση, ύστερα από μία σύγκρουση με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό τι ακριβώς έχει πάθει, αφού θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Στα χείλη τού τοποθετήθηκαν ράμματα από τον γιατρό των Θεσσαλονικέων.

Πηγή: sport-fm.gr