Νίκη, την πρώτη μετά τις δύο φετινές ήττες από τον Ολυμπιακό Βόλου, θέλει η ΑΕΚ κόντρα στους Θεσσαλούς στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι «κιτρινόμαυροι» βέβαια θα έχουν το νου τους και στην Τούμπα, όπου το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ενδέχεται να φέρει την «Ένωση» με το καλημέρα στην κορυφή.

Μετρημένες είναι οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για την ενδεκάδα. Με τους Σκόκο και Καράμπελα εκτός αποστολής και το 4-4-2 με ρόμβο να διατηρείται κατά πάσα πιθανότητα- κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σάχα και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Ματέος (ή Μανωλάς), Δέλλας και Γεωργέας. Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Ντιόπ, μπροστά του οι Μάκος-Μίτσελ και ο Γκερέιρο (ή ο Καφές) θα πάρουν τη θέση του επιτελικού πίσω από το (πιθανότερο) επιθετικό δίδυμο Μπαχά-Λυμπερόπουλου.

Αναλυτικά η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το κυριακάτικο ματς (απ’ το οποίο αποκλείστηκαν οι Γιάχιτς, Μπερνς, Γκέντσογλου, Έντερ, Αργυρίου και Ντρπιτς) συμπεριλαμβάνει τους εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Δέλλας, Νασούτι, Μανωλάς, Νταντόμο, Ντιόπ, Λαγός, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπαχά, Λυμπερόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr