Πολύ πιθανή θεωρούν, πλέον, στην Ιταλία την αποχώρηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τη Μίλαν και ο Ολυμπιακός, που περιμένει… στη γωνία, είναι αποφασισμένος να παλέψει για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Πάντα στα υπ’ όψιν και ο Μόρας. Τι γίνεται με την περίπτωση Τζαβέλλα.

Η περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, σε σχέση με αυτές των Τζαβέλλα και Μόρα, ίσως, είναι και η πιο δύσκολη…

Χθεσινά δημοσιεύματα στην Ιταλία ήθελαν τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Μίλαν, η οποία (πάντα με τον Τύπο της γειτονικής μας χώρας) έχει έρθει σε συμφωνία με τον Φιλίπ Μεξές της Ρόμα.

Για τον «Πάπα», πάντως, υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες, όπως αυτή από τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου, λογικά, με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, κάποιοι που γνωρίζουν πολύ καλά την υπόθεση εκτιμούσαν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πιθανότητες. Λίγες, αλλά έχουν…

Η περίπτωση του Τζαβέλλα είναι εξίσου δύσκολη. Ο διεθνής αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αϊντραχτ, όμως, πολλά θα κριθούν και από την εξέλιξη στην Μπουντεσλίγκα. Η γερμανική ομάδα βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας, μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και απομένουν τέσσερις αγωνιστικές. Οι απαιτήσεις της Αϊντραχτ αυτήν τη στιγμή είναι κοντά στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ, αλλά, εάν υποβιβαστεί, τα δεδομένα θ’ αλλάξουν. Ο ίδιος μπορεί να δηλώνει από τη μεριά του ότι δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά είναι δεδομένο πως ο ατζέντης του έχει επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Τέλος, υπάρχει και ο Μόρας. Θεωρητικά, η πιο εύκολη περίπτωση από τις τρεις, μια και δεν δεσμεύεται με κάποιο σύλλογο. Ο Ολυμπιακός διέψευδε προχθές περί κλεισμένων παικτών, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν τις απαιτήσεις του Έλληνα αμυντικού, μια και έχουν εξετάσει την περίπτωσή του. Πάντως, κάποιες πληροφορίες ήθελαν τον Μόρα να έχει καλή πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού και να είναι έτοιμος να υπογράψει.

Πηγή: sport-fm.gr