Σίγουρος ότι σύντομα ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί καλύτερος σε σχέση με τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας παρουσιάστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μιλώντας στη «SportDay». «Και πέρυσι, πάντως, έτσι ξεκινήσαμε μετά τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας. Να ξέρετε ότι σύντομα θα δείτε τον κανονικό ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός. «Θα είμαστε έτοιμοι σε δύο εβδομάδες. Ολοι το έχουμε αυτό στο μυαλό μας», πρόσθεσε.

Μπερέτα και Βρύζας έκαναν πολλές συζητήσεις για το τελευταίο φιλικό και την εικόνα της ομάδας, με τον προπονητή να επαναλαμβάνει ότι η δουλειά θα επικεντρωθεί στην επίθεση, εκεί που ο ίδιος διαπίστωσε τα περισσότερα προβλήματα. Εν τω μεταξύ, ο τεχνικός διευθυντής της Μπρέσια, Τζίτζι Μαϊφρέντι, έκανε δηλώσεις και παραδέχθηκε ότι η ομάδα που εκπροσωπεί ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κοντρέρας. Τέλος, στα 16.710 έφτασαν τα εισιτήρια διαρκείας με αυτά που διατέθηκαν τη χθεσινή ημέρα.

Αποσπάσματα συνέντευξης Βιεϊρίνια
«Χάσαμε και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Κανείς δεν θέλει να χάνει ούτε σε φιλικό, αλλά αν το δούμε και αλλιώς, καλύτερα να χάσεις τώρα στην προετοιμασία παρά μετά. Εχουμε περιθώριο να βελτιωθούμε. Και πέρυσι, πάντως, έτσι ξεκινήσαμε μετά τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας. Να ξέρετε ότι σύντομα θα δείτε τον κανονικό ΠΑΟΚ», το σχόλιό του για την ήττα (3-1) από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Θεωρείς ότι επηρεάζει η προσπάθεια να αλλάξουν κάποια πράγματα στην άμυνα; Μήπως υπάρχει ένα ρίσκο σε όλα αυτά;
«Η φιλοσοφία δεν έχει μεγάλη διαφορά. Ολοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Υπάρχει χρόνος να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα. Να ξέρετε ότι πάνω απ’ όλα είναι η νοοτροπία της ομάδας, η νοοτροπία νικητή και αυτή δεν αλλάζει. Οσον αφορά την άμυνα, οι παίκτες δεν αλλάζουν. Εκείνο που αλλάζει λίγο είναι οι θέσεις τους. Δεν φοβόμαστε, αυτοί οι παίκτες έχουν την ποιότητα να αντεπεξέλθουν».

Θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ σε δύο εβδομάδες;
«Νομίζω πως ναι. Ολοι το έχουμε αυτό στο μυαλό μας. Και οι παίκτες και οι προπονητές».

Αλήθεια, φαντάζεσαι τι θα γίνει αν ο ΠΑΟΚ παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ;
«Μπορώ να φανταστώ, αν θυμηθώ τι έγινε πέρυσι που κερδίσαμε τα πλέι οφ».

Είχες προτάσεις να φύγεις από τον ΠΑΟΚ;
«Ναι, από… τις εφημερίδες. Κανείς άλλος δεν με ενημέρωσε για τέτοια θέματα, γιατί απλώς δεν υπήρχαν. Ούτε ο ατζέντης μου ούτε η ομάδα. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2013 και μέχρι τότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Οποια ομάδα θέλει να με πάρει, πρέπει να δώσει στον ΠΑΟΚ 15 εκατομμύρια ευρώ. Τα πράγματα είναι απλά».

Πηγή: sport-fm.gr