Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει πολύ καιρό να δει την ομάδα του να κάνει προπόνηση ολόκληρη.

Έτσι έγινε και στην προπόνηση της Τρίτης αφού εφτά ποδοσφαιριστές της ομάδας απουσίαζαν, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Κάτι, που επιβραδύνει την προετοιμασία που ήθελε να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός για το σημαντικό παιχνίδι στο Βόλο, το οποίο εάν είναι νικηφόρο θα δώσει αβαντάζ ενός βαθμού ακόμη στο «τριφύλλι» στα play off.

Άλλωστε, εάν ο Παναθηναϊκός κερδίσει στο Βόλο θα ξεκινήσει τη μάχη για την κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ στα play off από τους 4 βαθμούς, ενώ με άλλο αποτέλεσμα θα αρχίσει με 3.

Η σημερινή προπόνηση και προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου λοιπόν, ξεκίνησε χωρίς τους Μαρίνο ο οποίος έχει σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο, τον Σαριέγκι που έχει ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, τους Πετρόπουλο και Σπυρόπουλο που συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ απουσίασε και ο Γκοβού λόγω ίωσης. Τέλος, οι Μαυρίας και Καπίνος έλειπαν λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων.

Ο Πορτογάλος προπονητής αρχικά έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ζέσταμα και στη συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα αερόβιας προπόνησης και επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες. Στο σημείο αυτό οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν παίζοντας δίτερμα.

Πηγή: sportfm.gr