Δεν αποκλείεται τελικά ο Σέρχιο Κόκε να ενισχύσει τον Άρη στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, από το οποίο θα αυξηθούν κατακόρυφα ή θα εξανεμιστούν οι ελπίδες της ομάδας του Σάκη Τσιώλη για συμμετοχή στα πλέι οφ.

Μετά από δύο ημέρες συστηματικής παρακολούθησης σε κλινική, στην οποία είχε εισαχθεί με κρίση σκωληκοειδίτιδας, πήρε εξιτήριο το πρωί της Παρασκευής και μάλιστα το απόγευμα πήρε μέρος στην προπόνηση των «κίτρινων».

Ο Ισπανός επιθετικός ανταποκρίθηκε στην φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε, ωστόσο με το τέλος της σεζόν θα υποβληθεί σε επέμβαση. Ο τελευταίος λόγος για τη συμμετοχή ή μη του Κόκε κόντρα στους Βολιώτες ανήκει στον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Ο 51 ετών τεχνικός είδε με ικανοποίηση του Μπομπαντίγια και Βανγκέλι να προπονούνται δίχως να αισθάνονται καμία ενόχληση, ενώ μπορεί και πάλι να υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του Νέτο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Με την ένθερμη συμπαράσταση 1200 οπαδών του θα παραταχθεί ο Άρης στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο την SKODA Ξάνθη στα «Πηγάδια»- 25 ευρώ (το ένα) τιμώνται τα κομμάτια που εξασφάλισαν οι Θεσσαλονικείς.

Πηγή: sport-fm