Ο Ρότζερ Γκερέιρο είναι προβληματισμένος και αυτός με τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ, ωστόσο παρόλο που τον θέλει ομάδα από την Πολωνία, ο ίδιος δεν έχει τάσεις φυγής από την Ένωση καθώς είναι ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που παίρνει.

Μπορεί ο Ρότζερ Γκερέιρο να είναι προβληματισμένος και αυτός όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ, ωστόσο δεν δείχνει ότι είναι στις άμεσες σκέψεις του η αποχώρηση από την Ένωση.

Παρόλο που ομάδα από την Πολωνία έχει εκφράσει την πρόθεση της να τον αποκτήσει το καλοκαίρι ο ίδιος δεν δείχνει να είναι τόσο ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική, καθώς είναι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως λέει και στους συμπαίκτες του ο πολιτογραφημένος Πολωνός είναι ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ και από τον τρόπο που έχει ανταποκριθεί και ο ίδιος. Μάλιστα πιστεύει πως όσο περισσότερο αγωνίζεται τόσο περισσότερο θα μπορέσει να προσφέρει, ενώ πιστεύει ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο για την ΑΕΚ, καθώς τα προβλήματα της θα λυθούν.

πηγή: gazzetta