Άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 απέναντι στην Τότεναμ στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League, αλλά θέλησε να προλάβει τυχόν εφησυχασμό των παικτών του.

«Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα το 4-0, αλλά δεδομένης της έντασης με την οποία αγωνίζονται οι αγγλικές ομάδες όταν παίζουν στο γήπεδό τους, δεν μας εξασφαλίζει από τώρα την πρόκριση», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για την αποβολή του Πίτερ Κράουτς και το ρόλο που έπαιξε στην έκβαση του ματς, ανέφερε: «Σε αυτό το επίπεδο μία αποβολή μπορεί να αποβεί καθοριστική. Η ομάδα που μένει με δέκα παίκτες αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, όπως συνέβη και πέρυσι όταν ήμουν στην Ίντερ στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Όταν αποβλήθηκε ο Κράουτς αυξήσαμε σταδιακά την πίεση, παίξαμε καλύτερα και ήρθαν άλλα τρία γκολ. Είναι ένα βαρύ σκορ για την Τότεναμ».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και το 4-0 είναι ένα πολύ καλό σκορ. Όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ», ενώ δεν θέλησε να κάνει καμία πρόβλεψη για την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ, από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος της ομάδας του στα ημιτελικά. «Δεν ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι», τόνισε.

πηγή: sportfm