Το παράπονό του για την ικανότητα της Μπαρτσελόνα να παίρνει τους βαθμούς της νίκης ακόμη κι όταν δεν αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τη δική του ομάδα, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τότεναμ για τα προημιτελικά του Champions League.

«Εμείς όταν παίζουμε πολύ καλά κερδίζουμε πάντα, όταν παίζουμε απλώς καλά σχεδόν πάντα και όταν δεν παίζουμε καλά, δεν κερδίζουμε ποτέ. Οι άλλοι είτε παίζουν καλά είτε όχι, πάντα κερδίζουν», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για τον αγώνα της Τρίτης στο «Μπερναμπέου» είπε: «Πιστεύω πως και το 0-0 θα ήταν καλό αποτέλεσμα για μας. Ακόμη και το 1-1 δεν θα ήταν άσχημο, αλλά δεν λέω πως θα παίξουμε για την ισοπαλία», ενώ για τους τραυματίες ανέφερε: «Ο Μπενζεμά δεν έχει καμία ελπίδα να αγωνιστεί, ο Ρονάλντο και ο Μαρσέλο θα δούμε».

Τέλος, αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, είπε: «Ο Μπέιλ φαίνεται πως είναι εξαιρετικός παίκτης και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα γίνει παίκτης πρώτης γραμμής. Όμως η Τότεναμ δεν είναι ένας σύλλογος που συνηθίζει να πουλά παίκτες και εμείς έχουμε παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μαρσέλο στη θέση που αγωνίζεται. Μία ομάδα συνηθίζει να δίνει χρήματα για μεταγραφές στις θέσεις που έχει προβλήματα».

Πηγή: sportfm.gr