Νέα πρόσωπα στο αρχικό του σχήμα, αλλά και το …παλιό-καλό 4-3-3 θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός αύριο κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τον τιμωρημένο Σισέ, αλλά και τους τραυματίες Λουίς Γκαρσία, Πλεσί, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τους Σεϊταρίδη, Καρνέζη και Μαυρία.

Με τη σημερινή προπόνηση, που έχει στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα κόντρα στα «λιοντάρια». Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας “5-2”, ταχύτητες και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικό ακολούθησαν οι Λουίς Γκαρσία και Πλεσί.

Κοτσόλης και Μαρίνος βασικοί

Το 4-4-2 που χρησιμοποίησε τις τελευταίες αγωνιστικές θα αναγκαστεί να αλλάξει στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Φερέιρα, από τη στιγμή που ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να ενισχύσει τους «πράσινους». Στο 4-3-3 που επανέρχεται, τη θέση του φουνταριστού θα καλύψει ο Πετρόπουλος, με τη συμπαράσταση των Λέτο και Μαρίνου. Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Χριστοδουλόπουλος θα είναι η τριπλέτα στα χαφ, ενώ μπροστά από τον Κοτσόλη, ο οποίος θα ξεκινήσει αντί του Τζόρβα, θα παραταχθούν οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος. Οι θέσεις του Λάζαρου με τον Μαρίνο δεν έχουν ξεκαθαρίσει, αφού είναι πολύ πιθανό ο πρώτος να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης και όχι στη μεσαία γραμμή, με τον δεύτερο να καλύπτει την έτερη θέση.

Πηγή: sport-fm.gr