Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ξέρει καλά την παροιμία «πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και οι κινήσεις του, ενδεχομένως να μαρτυρούν πολλά.

Βέβαια, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μετέβη στο προπονητικό κέντρο και για δύο ακόμη λόγους. Αφενός επειδή υπήρχε επίσκεψη των μελών του Ερασιτέχνη για να συζητήσουν τα προβλήματα του συλλόγου, αφετέρου, αφού κάθε φορά πριν από παιχνίδι πηγαίνει σε προπόνηση να δει πως γίνεται η προετοιμασία αλλά και να είναι «κοντά» στην ομάδα που διοικεί.

Η σημερινή του επίσκεψη συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου λοιπόν, αφού εκτός των άλλων, έκανε και δύο τετ-α-τετ με στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ένα με τον Φερέιρα και ένα με τον Γκοβού.

Η συνάντηση με τον Πορτογάλο -οι πληροφορίες λένε- είχε ενημερωτικό σκοπό όσον αφορά τα διοικητικά της ομάδας, κάτι, που ο Φερέιρα είχε ζητήσει. Ο έμπειρος τεχνικός ήθελε να μάθει τι έγινε ακριβώς στο Δ.Σ. και τι πρόκειται να γίνει από εδώ και στο εξής, αφού θέλει να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ο Δημήτρης Γόντικας καθησύχασε τον προπονητή του «τριφυλλιου» και τον διαβεβαίωσε πως ο σύλλογος δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Με τον Γκοβού, ο Γόντικας βρέθηκε για να μάθει πως νιώθει ο Γάλλος αφού το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, αν και δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, δεν αποκλείεται να συζήτησαν επιδερμικά το μέλλον του ακραίου επιθετικού στην Ελλάδα. Δεδομένης της σφιχτής οικονομικής πολιτικής που θα ακολουθήσουν οι «πράσινοι», ο Γκοβού είναι δύσκολο να παραμείνει στο ρόστερ…

Πηγή: sportfm.gr