Στα Στύρα Ευβοίας βρέθηκε η ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουλίου, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στο πλαίσιο του τοπικού Τουρνουά Beach Soccer, που διεξήχθει στην Παραλία Λιμνιώνα Μεσοχωρίων.

Δέκα ομάδες από την ευρύτερη περιοχή του νεοσύστατου Δήμου Καρύστου αναμετρήθηκαν… στην άμμο προσελκύοντας πολύ μεγάλο αριθμό θεατών στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο της παραλίας Λιμνιώνα.

Οι ομάδες που ξεχώρισαν φθάνοντας στον τελικό, ήταν εκείνη από τα Νέα Στύρα και από τις Πετριές, όπου μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι η ομάδα από τα Νέα Στύρα κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 (κανονικός αγώνας 2-2, παράταση 4-4).

Η αποστολή των Επίλεκτων που αποτελούταν από τους Γιώργο Αμανατίδη, Ντανιέλ Μπατίστα, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Κυριάκο Τοχούρογλου, Bruno Paez και Λάκη Χαριλάου βρέθηκε στα Στύρα από το Σάββατο, με σκοπό να προσφέρει πολλά γκολ στους θεατές, δίνοντας το απόγευμα της ίδιας ημέρας αγώνα επίδειξης με τοπική ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών της περιοχής, με τελικό σκορ 10-1 υπέρ των Διεθνών.

Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Βραζιλιάνος Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ο οποίος και πέτυχε 6 γκολ και τον ακολούθησαν οι Ντανιέλ Μπατίστα με 3 τέρματα και ο Γιώργος Αμανατίδης σκοράροντας μάλιστα και και τις 2 φορές με εκπληκτικά ψαλιδάκια!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κυριάκος Τοχούρογλου με τα τρομερά του ρεφλέξ, αναγκάζοντας το κοινό στις εξέδρες να τον χειροκροτήσει πολλές φορές! Το γκολ της τιμής για τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες πέτυχε ο Καραγιάννης και πανηγυρίστηκε…δεόντος!

Το απόγευμα της Κυριακή οι Διεθνείς Επίλεκτοι έδωσαν το 2ο αγώνα τους, απέναντι στην ομάδα των Νέων Στύρων που νωρίτερα είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στο τουρνουά. Επικράτησαν με 5-1, με τον Αμανατίδη να ανακηρύσσεται σε πρώτο σκόρερ με 3 πολύ εντυπωσιακά γκολ! Τα άλλα 2 τέρματα για τους Επίλεκτους πέτυχαν οι Λουτσιάνο και Μπατίστα, ενώ για τους πρωταθλητές σκόραρε ο Χουλιάρας.

Η λήξη του αγώνα βρήκε την ομάδα των Επίλεκτων περικυκλωμένη από θαυμαστές όλων των ηλικιών και των δύο φύλων που ζητούσαν αυτόγραφα και φωτογραφίζονταν μαζί τους.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Δήμαρχος Στυρέων κα Σοφία Μούτσου η οποία αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες προχώρησε στις απονομές του τροπαίου και των μεταλλίων.

Τα Στύρα Ευβοίας ήταν ο τρίτος σταθμός για την ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων για αυτό το καλοκαίρι, μετά τη Σάμο και την Ιτέα, και θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες σε Πρέβεζα, Ναύπλιο, Χίο και άλλους όμορφους ελληνικούς προορισμούς.