Πάνω που βρήκε ρυθμό ο Μπομπαντίγια βγήκε νοκ-άουτ με τραυματισμό και θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα για να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Το θετικό στην υπόθεση είναι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Έτσι ο Αργεντινός επιθετικός έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το καθοριστικό -στο κυνήγι των play-off- παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Εκτός από τη μεταστροφή της ψυχολογίας, ο Σάκης Τσιώλης «ευθύνεται» και για το επιθετικό πνεύμα που διακρίνει πλέον τους «κίτρινους». Όχι επειδή από εκεί που σε 25 παιχνίδια είχαν σημειώσει μόλις 16 γκολ και σε δύο με αυτόν στον πάγκο τους έχουν πετύχει ήδη επτά, αλλά γιατί με το που ανέλαβε πόνταρε στο επιθετικό ταλέντο των παικτών του και του βγήκε.

Ο Μπομπαντίγια σκόραρε χθες κόντρα στον Πανσερραϊκό (3-1) στο άδειο -λόγω τιμωρίας- «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί ιδιαίτερα αφού τραυματίστηκε (σ.σ. υπέστη οστική θλάση στη λεκάνη) και μόλις στο 27’ αντικαταστάθηκε από τον Πορτίγια. Το ιατρικό επιτελείο του Άρη εκτιμά πως θα επανέλθει σε 7-10 ημέρες. Με δεδομένη, λοιπόν, την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Ελλάδα-Μάλτα, οι πιθανότητες να τεθεί έγκαιρα στην διάθεση του Τσιώλη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι με το μέρος του.

Πηγή: sportfm.gr