Μόλις 1.500 εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να «φύγουν» με συνοπτικές διαδικασίες, έχουν απομείνει για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Σε αυτό το ματς, οι Θεσσαλονικείς παίζουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, τη μισή χρονιά δηλαδή. Με «προίκα» το 0-0 από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και με καλή ψυχολογία μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού, αναμένεται να έχουν σύμμαχο και την «καυτή» Τούμπα!

Εντωμεταξύ, το «παρών» στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ έδωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όπως συνηθίζει άλλωστε πριν από σημαντικούς αγώνες των Θεσσαλονικέων. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν είχε ιδιαίτερη συνομιλία με κάποιον ποδοσφαιριστή ή μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου ακολούθησαν εντατικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας, αφού ο επαναληπτικός με την ΑΕΚ την Τετάρτη, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης. Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με εξαίρεση τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος έκανε εξειδικευμένο πρόγραμμα ξεκούρασης.

Ο Χιλιανός πήρε ανάσες, κάνοντας αποθεραπεία με μασάζ και ειδικές ασκήσεις αποφόρτισης, καθώς είναι από τους παίκτες με τα περισσότερα λεπτά στα πόδια τους. Εκτός του 33χρονου σέντερ μπακ και οι Σαλπιγγίδης-Βιεϊρίνια έκαναν πιο χαλαρό πρόγραμμα, ώστε να είναι πιο «φρέσκοι» την Τετάρτη.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στους «ερυθρολεύκους» έκαναν ασκήσεις τακτικής. Η μίνι-προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται την Τρίτη, με απογευματινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή από τον Μάκη Χάβο.

Πηγή: sport-fm.gr