Μετά από δύο ημέρες ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήγαν και πάλι σήμερα στο προπονητήριο του Ρέντη, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος –και μαθηματικά- απομένει μια νίκη την οποία οι Πειραιώτες θέλουν να την πάρουν στην επόμενη κιόλας αγωνιστική. Στην προσπάθειά τους αυτή, καλούνται να αντιμετωπίσουν μόνο ένα πρόβλημα τραυματισμού. Αυτού του Ραούλ Μπράβο.

Σήμερα ο Ισπανός αμυντικός έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, αλλά ανεβάζοντας λίγο ρυθμούς κάτι που μαρτυρά ότι η αποθεραπεία του έχει αποφέρει αποτελέσματα.

Ο Ραούλ Μπράβο δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι αυτό.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει και με τον Ζαϊρί. Από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον αριστερό μηρό.

Έτσι προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά αναμένεται να συνεχίσει με ομαδικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες και θα λάβει μέρος κανονικά στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

Ατομική προπόνηση ακολούθησε και ο Ιμπαγάσα στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές κατά διαστήματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

Πηγή: sportfm.gr