Πριν από το διάλογο μεταξύ Μαρινάκη-Γόντικα τον οποίο αποκαλύψαμε πρώτοι και δημοσιεύσαμε αναλυτικά, στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας τέθηκε εξ αρχής θέμα παραίτησης του προέδρου της διοργανώτριας και φυσικά το έθεσε ο Παναθηναϊκός. Οι Κώστας Πηλαδάκης και Γιώργος Σπανός από την πλευρά τους πρότειναν να τοποθετηθεί τεχνοκράτης στην προεδρία της λίγκας.

Συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει ο διάλογος περί συγγνώμης και μεταμέλειας μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Γόντικα, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να παραιτηθεί οικειοθελώς από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, ώστε να αποσυρθεί η πρόταση μομφής. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο κ. Μαρινάκης δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει θέμα παραίτησης του και έτσι προχώρησε η διαδικασία και η ψηφοφορία με τα γνωστά αποτελέσματα.

Παράλληλα, ο Κώστας Πηλαδάκης έθεσε εκ νέου το θέμα να τοποθετηθεί από το προσεχές καλοκαίρι στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας, ένας τεχνοκράτης πρόεδρος που δεν θα σχετίζεται με τις ΠΑΕ. Την πρόταση αυτή υιοθέτησε και υπερθεμάτισε και ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός. Το ζήτημα αυτό δεν μπήκε σε συζήτηση, ωστόσο ειπώθηκε πως θα το επαναφέρουν και θα το εξετάσουν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Πηγή: sportfm.gr