«Δεν μας τρομάζει ο Μέσι, η Εθνική μας ομάδα θα παλέψει για ότι καλύτερο», δήλωσε ο Γιώργος Σαμαράς , μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ. Ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στον επικείμενο αγώνα της Εθνικής μας με την Αργεντινή.

«Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς και χαρές. Θα παλέψουμε για ότι καλύτερο κόντρα στην Νιγηρία. Δεν μας τρομάζει ο Μέσι και η Αργεντινή. Είναι σίγουρα ένας κορυφαίος παίκτης αλλά δεν μας τρομάζει κάτι. Γενικά το Μουντιάλ είναι ένας πολύ δύσκολος θεσμός αλλά έχουμε πιθανότητες πρόκρισης».

Για τη δριμεία κριτική που ασκήθηκε τόνισε πως «η κριτική υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Είναι το πως θα την δεχθείς. Έχει χαρακτήρα αυτή η Εθνική ομάδα και το έχει δείξει ξανά στο παρελθόν. Μπορούμε να ξεπεράσουμε την κάθε δυσκολία. Τώρα βλέπουμε ακόμη πιο αισιόδοξα το επόμενο ματς».

Για τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει είπε ότι «όλα τα ματς είναι πολύ κλειστά με λίγα γκολ. Η Γερμανία έκανε διαφορά στα πρώτα ματς αλλά με το σημερινό βρέθηκε στην πλάτη στον τοίχο. Η Αργεντινή είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε».