Με 100 μέρες να απομένουν, πλέον, για την έναρξη του Μουντιάλ 2026 που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό, ο υπερυπολογιστής της Opta ανέλυσε όλα τα δεδομένα και… αποφάσισε ποιες ομάδες είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Πρόκειται για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γράψει ιστορία καθώς για πρώτη φορά θα είναι οι τρεις οι χώρες που θα φιλοξενήσουν αγώνες της διοργάνωσης, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιουνίου στο Estadio Azteca, στην Πόλη του Μεξικού.

Με την αντίστροφη μέτρηση, επομένως, να αρχίζει, ο υπερυπολογιστής της Opta ανέλυσε όλα τα δεδομένα και έχρισε ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου την Ισπανία με 17%, δεύτερο τη Γαλλία με 14,10% και τρίτο την Αγγλία με 11,8%.

Από εκεί και πέρα, στην 4η θέση είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή με 8,7, η Γερμανία (7,1%), η Πορτογαλία (6,6%), η Βραζιλία (5,6%), η Ολλανδία (5,2%), η Νορβηγία (2,3%) και η Κολομβία (2%).