Σε διάψευση των όσων του καταλογίστηκαν ότι είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ προέβη ο Δημήτρης Σιόβας, μέσω συνέντευξης που έδωσε στην Sportday. Ο αμυντικός του Πανιωνίου «έπλεξε» παράλληλα το εγκώμιο του προπονητή των «κυανέρυθρων», Τάκη Λεμονή, αλλά και του συμπαίκτη του, Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικότερα ένα μέρος όσων δήλωσε ο 23χρονος σέντερ μπακ:

– Πού αποδίδεις το γεγονός ότι ο Πανιώνιος καταφέρνει να μαζεύει βαθμούς απέναντι στις θεωρητικά μεγάλες ομάδες και στα υπόλοιπα παιχνίδια εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων;
«Στα παιχνίδια με τους μεγάλους είμαστε πιο παθιασμένοι και περισσότερο σοβαροί. Φαίνεται αυτό. Αλλάζει το μυαλό μας. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει φιλοδοξίες και θέλει να δείξει το κάτι παραπάνω. Βέβαια, ο κάθε παίκτης έχει το δικό του σκεπτικό».

– Αυτό που λες δείχνει ότι έχετε λανθασμένη νοοτροπία.
«Ναι! Είναι λανθασμένη νοοτροπία και είναι αυτό που μας στοίχισε τη φετινή αγωνιστική χρονιά!».

– Με το χέρι στην καρδιά, τα είπες αυτά που γράφτηκαν για την ΑΕΚ;
«Δεν ανέφερα ποτέ τη λέξη “ΑΕΚάκι”. Πάνω στην ένταση του παιχνιδιού είπα πράγματι “πέστε κάτω”, αλλά απευθυνόμενος στους συμπαίκτες μου για να πανηγυρίσουμε! Σέβομαι απόλυτα την ΑΕΚ, τους παίκτες της, όπως και όλες τις ομάδες και τους συναδέλφους μου. Στο τέλος ήμουν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και μάλιστα πήρα τη φανέλα του Δέλλα και μιλούσα με τα υπόλοιπα παιδιά που γνωριζόμαστε από τις Εθνικές ομάδες».

– Πώς κρίνεις την παρουσία του Μήτρογλου;
«Δεν είχαμε φορ περιοχής. Αποτελεί το στήριγμά μας. Ξέραμε τι παίκτης είναι. Για εμένα είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καλύτερο επιθετικό αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς που ήρθε, έστω ως δανεικός, στον Πανιώνιο. Εχει γιατρέψει την πληγή μας!».

– Η άποψή σου για τον Τάκη Λεμονή;
«Μας έχει βοηθήσει. Τόσο ψυχολογικά όσο και από τακτικής άποψης. Είναι πολύ σημαντικό πως γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα. Δείχνουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα και είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Εχουμε αποκτήσει πια πειθαρχία στο παιχνίδι μας, την οποία δεν είχαμε νωρίτερα».

Πηγή: sport-fm.gr