Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έκανε την αναφορά του στην εξέλιξη των έργων στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, αλλά και στις εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, βρέθηκε στον Βοτανικό το πρωί της Τετάρτης μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο. Ο κ. Δούκας αφότου ενημερώθηκε για τα έργα και την πορεία τους στην συνέχεια τόνισε προς τους εκπροσώπους του Τύπου: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά με βάση τα χρονοδιαγράμματα.
Ξεκινήσαμε και το νότιο κομμάτι και αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα. Θα αποτελέσει καταλύτη για την Ανάπλαση μιας περιοχής που έχει μεγάλη σημασία. Είμαστε 1,5 χλμ. από την Ομόνοια. Θα γίνουν μεγάλα έργα με πράσινο και υποδομές. Με συνέπεια και οργάνωση υλοποιούμε όλα τα έργα για να γίνει μια πολύ όμορφη, πράσινη γειτονιά στην Αθήνα και να ξεκινήσουμε συζητήσεις και με τους άλλους Δήμους».
Σύμφωνα με το πλάνο, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα τοποθετηθούν περίπου 2.700 κερκίδες. Το στάδιο θα έχει συνολική χωρητικότητα στους 40.000 θεατές. Να υπενθυμιστεί ότι η παράταξη Μπακογιάννη νωρίτερα είχε κάνει λόγο για κίνδυνο αργοπορίας παράδοσης του έργου.