Με την ομάδα των βασικών (κίτρινοι) κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Γιάχιτς, αριστερό μπακ ο Λαγός, στο κέντρο της άμυνας οι Μαϊστόροβιτς – Μανωλάς, αμυντικά χαφ οι Γκέντσογλου – Καφές, ο Λεονάρντο πίσω από τον φουνταριστό, Σκόκο αριστερό χαφ, Εντερ δεξί χαφ και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Λυμπερόπουλος.

Όσον αφορά την αντίπαλη ομάδα (μαύροι), κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λούκατς, δεξί μπακ ο Γεωργέας, αριστερό μπακ ο Καράμπελας, στόπερ οι Δέλλας – Ματεντζίδης, αμυντικά χαφ οι Μάκος και Ιντζόγλου, δεξί χαφ ο Αργυρίου, αριστερό χαφ ο Μπερνς και στην επίθεση του 4-4-2 οι Παυλής – Μπλάνκο.

Το σκορ μετά το πρώτο ημίχρονο του διπλού (είχε διάρκεια 40 λεπτά) ήταν 1-0 με σκόρερ τον Εντερ. Στο δεύτερο μέρος (διήρκησε 30 λεπτά) ο Ισμαέλ Μπλάνκο πήρε την θέση του νεαποκτηθέντος Βραζιλιάνου και το σύστημα έγινε 4-4-2 με τον «Ζορό» δίπλα στον «Λύμπε», τον Σκόκο αριστερά και τον Λεονάρντο δεξιά. Στην αντίπαλη ομάδα ο Φροξυλιάς πήρε την θέση του Παυλή και ο Τσαμουρλίδης του Μπερνς.

Το 2-0 έκανε ο Λυμπερόπουλος μετά από ενέργεια του Μπλάνκο που «έσπασε» το τεχνητό οφσάιντ και πάσαρε ιδανικά στον Μεσσήνιο που πλάσαρε εύστοχα. Το σκορ μείωσε με πέναλτι ο Αργυρίου, μετά από ανατροπή του Μανωλά στον Ιντζόγλου.