Αρνήθηκε να υποταχτεί στη μοίρα σχεδόν όλων των φετινών αντιπάλων της Μπαρτσελόνα η Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία κατάφερε να πάρει ισοπαλία 1-1 σε ματς για την 23η αγωνιστική στην Ισπανία.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έκαναν τους «μπλαουγκράνα» να ιδρώσουν για τα καλά, αφού προηγήθηκαν μόλις στο 16’ με τον Μπαράλ και μέχρι το 80’ κράταγαν τη νίκη, γεγονός που θα προκαλούσε είδηση-σοκ. Τότε μίλησε ο Βίγια ο οποίος με λόμπα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το αποτέλεσμα αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού με νίκη κόντρα στην Εσπανιόλ θα έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή στους πέντε βαθμούς.

Ο μοιραίος Ντιέγκο

Στην καριέρα του ο Ντιέγκο Φορλάν έχει ξελασπώσει αμέτρητες φορές την ομάδα του, αλλά στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Βαλένθια στάθηκε μοιραίος. Ο Ουρουγουανός αστόχησε σε πέναλτι στο 56’ με τις δυο ομάδες ισόπαλες και οι «νυχτερίδες» επικράτησαν τελικά 2-1, χάρη σε τέρματα του Χοακίν (41’,86΄). Οι Μαδριλένοι, που είχαν προηγηθεί στο 4’ (Ρέγες), έμειναν πολύ πίσω στη βαθμολογία σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ακολουθούν –όσο μπορούν- Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο, 12/02/2011
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 1-2
(4’ Ρέγες – 41’, 86’ Χοακίν)

Σπόρτινγκ Χιχόν – Μπαρτσελόνα 1-1
(16’ Μπαράλ – 80’ Βίγια)

Πηγή: sport-fm.gr