Ο Φέλιξ Μπριχ από τη Γερμανία θα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των Play off για τις θέσεις 1-4, ενώ σε αυτό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό θα σφυρίξει ο Τρεϊμάνις από τη Λετονία.
Το πρωτάθλημα είχε ήδη κριθεί με τους «ερυθρόλευκους» να το κατακτούν, η μάχη της 2ης θέσης κρίθηκε με τους «πράσινους» να τερματίζουν σε αυτή και απομένει να φανεί αν θα είναι οι «ασπρόμαυροι» ή οι «κιτρινόμαυροι» στην 3η.
Αυτό θα ξεκαθαρίσει στον αγώνα της Τούμπας, την Κυριακή (11/5), όπου θα σφυρίξει ο Μπριχ από τη Γερμανία ενώ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να έχουν ως μοναδικό κίνητρο το γόητρο, διαιτητής θα είναι ο Τρεϊμάνις από τη Λετονία.
Οι ορισμοί για την τελευταία αγωνιστική των Play Off για τις θέσεις 1-4
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μπριχ (Γερμανία), βοηθοί: Ατσμιούλερ (Γερμανία), Στέγκεμαν (Γερμανία), 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Γκούντερ (Γερμανία), AVAR: Ζαμπάλας (Ηπείρου), OAVAR: Πολυχρόνης (Πιερίας).
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τρεϊμάνις (Λετονία), βοηθοί: Σακούροβς (Λετονία), Σπασένικοβς (Λετονία), 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), VAR: Στορκς (Γερμανίας), AVAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), OAVAR: Παπαπέτρου (Αθηνών).
Οι ορισμοί των Play Off 5-8 της Stoiximan Super League
Άρης – Αστέρας AKTOR: Πολυχρόνης (Πιερίας), βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Διαμάντης (Ηπείρου), 4ος: Κόκκινος (Χαλκιδικής), VAR: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), AVAR: Ματσούκας (Εύβοιας).
Ατρόμητος – ΟΦΗ: Βεργέτης (Αρκαδίας), βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Οικονόμου (Αχαϊας), 4ος: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Κουκουλάς (Λέσβου).