Η απραξία και το… κενό αρμοδιοτήτων ήταν αυτό που οδήγησε τον Κάρλος Φρέιτας στην παραίτηση από τον Παναθηναϊκό, όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας σε πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό («Radio Renascenca»). «Πήγα σε μία μεγάλη ομάδα σε λάθος στιγμή. Υπήρχαν διοικητικά και εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα. Έπρεπε να πληρώνομαι για να κάθομαι ή να φύγω», δήλωσε.

Αναλυτικά:

«Πήγα σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά σε λάθος στιγμή. Υπήρχαν διοικητικά και εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα. Πέρασα πολλούς δύσκολους μήνες, με τέσσερις διαφορετικούς προέδρους», δήλωσε ο πρώην-πλέον-τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Είχα δύο επιλογές: ή να φύγω ή να μείνω καθισμένος σε μία καρέκλα χωρίς να δουλεύω και να πληρώνομαι. Δεν έχω όμως ούτε τη νοοτροπία, αλλά ούτε και την ηλικία για κάτι τέτοιο. Έτσι κάτω από αυτές τις συνθήκες υπέβαλα την παραίτησή μου την Παρασκευή».

Ερωτηθείς αν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να αντέξει και να δουλέψει κάτω από αυτές τις συνθήκες, είπε: «Ο Ζεσουάλδο είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία, πολλές ικανότητες, έχει την υποστήριξη της ομάδας και μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις δυσκολίες».

Τέλος για το μέλλον του: «Θα μαζέψω τα πράγματά μου και θα επιστρέψω στη Λισαβόνα. Μετά θα δούμε τι θα κάνω στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή αυτός είναι ο μοναδικός μου στόχος. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω στο μάξιμουμ».

Πηγή: sportfm.gr