Τα όσα έγιναν μετά τη λήξη του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, όπου άνθρωποι του Άρη κινήθηκαν απειλητικά κατά της διαιτητή Στεφανί Φραπάρ, δεν έχουν περάσει φυσικά απαρατήρητα από την UEFA, η οποία επικοινώνησε μαζί της και ενημερώθηκε για όλα.

Στο τέλος της περσινής σεζόν, έπειτα από όσα είχαν γίνει στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, όπου διαιτητής ήταν ο Ιταλός Ντάβιντε Μάσα, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε αποφασίσει να μη στείλει ξανά elite διαιτητή στην Ελλάδα.

Τελικά, όπως είδαμε κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, έστειλε, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να το κάνει. Και δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να το κάνει επειδή η Φραπάρ είναι δυνατό όνομα στη διαιτησία, ας μην ξεχνάμε ότι η Γαλλίδα έγινε η πρώτη γυναίκα που σφύριξε στο Champions League, οπότε υπάρχει εκνευρισμός για όσα έγιναν.

Άνθρωποι της UEFA επικοινώνησαν από το πρωί της Κυριακής (26/5) με τη Φραπάρ, η οποία στο φύλλο αγώνα έγραψε για απόπειρα βιαιοπραγίας εις βάρος της, ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά από την ίδια για όλα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η Γαλλίδα δεν μπορούσε να πιστέψει τις αντιδράσεις που υπήρξαν και το γεγονός ότι… έπρεπε να κλειστεί στα ποδυτήρια για λόγους ασφαλείας, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι από εδώ και πέρα η στάση της UEFA απέναντι στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά την παρουσία ξένων διαιτητών στα μεγάλα παιχνίδια.