Η Μάλαγα αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Ισπανίας και οι παίκτες της δεν έχουν συμβόλαια εκατομμυριούχων, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να βγάλουν λεφτά ακόμη και με το να… πουλάνε τη φανέλα σε οπαδούς, όπως έκανε, για παράδειγμα, ο Ντάνι Λορέντσο.

Για κάθε οπαδό το να πάρει φανέλα από παίκτη της ομάδας του είναι κάτι σημαντικό, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας φίλος της Μάλαγα ήθελε τη φανέλα του Ντάνι Λορέντσο. Έκπληξη ήταν η αντίδραση του ποδοσφαιριστή που όντως έδωσε τη φανέλα του αλλά αφού πήρε 50 ευρώ.

«Δώσε μας μια φανέλα και θα την κρεμάσουμε εδώ», ακούγεται να λέει ο οπαδός, με τον παίκτη να απαντάει: «Το θέμα είναι ότι μας τις χρεώνουν 50 ευρώ». Ποσό που έβγαλε αμέσως από την τσέπη του ο οπαδός, με τον Ντι Λορέντσο να παίρνει τα λεφτά.

Κίνηση που δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη, με το βίντεο να κάνει τον γύρο των social media και τον ίδιο να μιλάει για το θέμα και να εξηγεί γιατί το έκανε.

«Θα μου άρεσε να είμαι εκατομμυριούχος αλλά δεν είμαι. Το κλαμπ μας δίνει ένα συγκεκριμένο αριθμό από φανέλες που μπορούμε να χαρίσουμε, αν τις εξαντλήσουμε τότε πρέπει να πληρώνουμε. Η κίνησή μου να πάρω τα λεφτά ήταν αυθόρμητη, φυσική, αλλά τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα δεν θα έπρεπε να το κάνω. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει γιατί το έκανα».