Πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει στη Euroleague λόγω της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ, με την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Μπασκόνια για τα play-in, από την οποία θα προκύψει η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη μάχη για το Final Four, να βρίσκεται στον «αέρα».  

Η «ομάδα του λαού» είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, απέναντι στη Χάποελ Χολόν και για αυτόν τον λόγο βρίσκεται στη χώρα της. Ωστόσο ο εναέριος χώρος σε Ισραήλ, Ιράκ, Ιορδανία παραμένει κλειστός προς ώρας και ένεκα των περιορισμών αυτών, δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Βελιγράδι.

Αρχικά η πτήση είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής, όμως όπως μεταφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, αυτή έχει μεταφερθεί προς το βράδυ και στον σύλλογο δεν υπάρχει καμία ανησυχία, ούτε κάποια άλλη αλλαγή.

Η Μακάμπι άλλωστε, παίζει όλη τη σεζόν της στην Euroleague, μιας και μαίνεται ο πόλεμος απέναντι στην Παλαιστίνη. Φυσικά η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη, για γεγονότα πολύ σημαντικότερα του μπάσκετ. Ωστόσο οι Ισραηλινοί δε γνωρίζουν πώς θα ταξιδέψουν για να αντιμετωπίσουν το βράδυ της Τρίτης (16/4) την Μπασκόνια.