Λίγες ώρες πριν τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε, ο Φατιχ Τερίμ υποδέχθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού τους ρεπόρτερ της τουρκικής ομάδας, στους οποίους έδωσε και αυτόγραφα.

Ο Τερίμ, ως γνωστόν, είναι πολύ μεγάλο όνομα για το τουρκικό ποδόσφαιρο, δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τον αποκαλούν «Αυτοκράτορα», οπότε ο αγώνας με τους Ερυθρόλευκους στο Καραϊσκάκη ήταν μια καλή ευκαιρία για τους Τούρκους δημοσιογράφους που ακολούθησαν την αποστολή της Φενέρ ώστε να συναντηθούν μαζί του. Κι ας έχει ταυτιστεί με τη Γαλατασαράι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, επομένως, τους υποδέχθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και συζήτησε μαζί τους λέγοντας πως στο ζευγάρι Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε θα υποστηρίζει την ομάδα της πατρίδας του, ενώ συζήτησε μαζί τους για το πώς περνάει στην Ελλάδα και τους Πράσινους.

Στο τέλος, μάλιστα, ο Τερίμ υπέγραψε και αυτόγραφα στους Τούρκους δημοσιογράφους, οι οποίοι απόλαυσαν τη συζήτηση μαζί του.