Από σοβαρά επεισόδια σημειώθηκε ο αγώνας του Ηρακλή Λάρδου με τον Ποσειδώνα Καρπάθου στη Ρόδο για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, υπήρξε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με την αναμέτρηση να στιγματίζεται από μια σοκαριστική κλωτσιά που δέχτηκε στο κεφάλι ένας ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ρόδου, Τάγκαεφ, πετάχτηκε από το… πουθενά και επιτέθηκε με εγκληματική κλωτσιά στον αντίπαλο του, Νασόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα, ενώ όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της ομάδας υπέβαλε μήνυση κατά του Ταγκάεφ, ο όποιος διαφεύγει της σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Χτύπημα στον αγώνα Ηρακλή Λάρδου – Ποσειδώνας Καρπάθου

😱𝝨𝝤𝝟𝝖𝝦𝝞𝝨𝝩𝝞𝝟𝝤 𝝬𝝩𝝪𝝥𝝜𝝡𝝖 𝝚𝝢 𝝮𝝦𝝖 𝝖𝝘𝝮𝝢𝝖😱⚽Χάος στη Ρόδο με… εγκληματικό χτύπημα με τις τάπες στο κεφαλί από παίκτη του Ηρακλή Λάρδου σε αντίπαλο από τον Ποσειδώνα Καρπάθου…😢𝝙𝝞𝝖𝝗𝝖𝝨𝝩𝝚 𝝩𝝤 𝝦𝝚𝝥𝝤𝝦𝝩𝝖𝝛 𝝚𝝙𝝮: https://www.ertsports.gr/featured/chaos-se-agona-topikoy-sti-rodo-me-sokaristiki-klotsia-kai-aytoforo-video/

Posted by ERT Sports on Sunday, April 7, 2024

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή! Έτσι πρέπει όλοι το αντιλαμβανόμαστε, αυτό είναι ο αθλητισμός και πρέπει όλους να μας ενώνει. Για τα παιδιά μας, τις ακαδημίες μας, το νησί μας, για την χαρά του παιχνιδιού!

Τα χθεσινά γεγονότα που ζήσαμε, δεν μπορούν εύκολα να αποτυπωθούν σε μία ανακοίνωση. Το σημαντικό ήταν η σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας και όχι το αποτέλεσμα. Τα 2,3 άτομα που ήμασταν εκεί, προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε ότι θα φύγουμε όλοι σώοι και αβλαβής. Εκ του ασφαλούς και με ηρεμία, πολλά μπορούμε να πούμε.

Τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές, γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, κι εμείς δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Αυτό που έκανε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, αν μπορεί να λέγεται έτσι, δεν το βλέπουμε ούτε σε αγώνες πολεμικών τεχνών.