Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League και τελικά ηττήθηκε με 2-3, αποτέλεσμα που κάνει δύσκολα τα πράγματα σε ό,τι αφορά τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Φατίχ Τερίμ να έχει νεύρα με τον διαιτητή, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Οι Πράσινοι ήθελαν τη νίκη για να προσπεράσουν τους Ασπρόμαυρους και να συνεχίσουν με στόχο την κορυφή αλλά τελικά ηττήθηκαν, έμειναν στο -4 από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ενδέχεται να αυξηθεί και η διαφορά τους από την κορυφή. Αντί για χαμόγελα, επομένως, επικρατεί προβληματισμός αλλά και νεύρα, όπως έδειξαν οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας.

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Συνήθως δεν λέω κάτι για τους διαιτητές, αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα δεν έρχονται ξένοι με ποιότητα. Πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις μόνος 4 λεπτά καθυστερήσεις. Δεν λέω για πέναλτι ή κόκκινες, αλλά δεν γίνεται να δίνεις μόνο 4 λεπτά», είπε αρχικά μιλώντας στην Cosmote TV ο Τερίμ και συνέχισε.

«Δεν προσπαθώ να βρω μια δικαιολογία που χάσαμε σήμερα. Κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε ένα γκολ, αλλά αν είναι να έρχονται τέτοιοι διαιτητές να μην έρχονται καθόλου».