Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague και οι προβλέψεις για τα ζευγάρια των play off και για το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα πάνε στο Final 4 δίνουν και παίρνουν, με τον Μανού Τζινόμπιλι να αφήνει εκτός Βερολίνου τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό.

Οι Πράσινοι είναι στη 2η θέση της κατάταξης και εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους το να παραμείνουν εκεί. Οι Ερυθρόλευκοι, από την άλλη πλευρά, διατηρούν ελπίδες για είσοδο στην 4άδα, έστω στο φινάλε. Όπως και να έχει, τόσο η ομάδα του Εργκίν Αταμάν όσο και αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα στοχεύουν σε πρόκριση στο Final 4 και έχουν σοβαρούς λόγους για να πιστεύουν ότι θα είναι εκεί.

Ο Τζινόμπιλι, όμως, έχει διαφορετική άποψη και φάνηκε από τις απαντήσεις του στο ποιες θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο Βερολίνο και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Η Euroleague ζητάει κάθε εβδομάδα από διάφορες προσωπικότητες του μπάσκετ να προβλέψουν τη σύνθεση του φετινού Final 4 και τώρα ήταν η σειρά του Αργεντίνου, ο οποίος δεν ψήφισε τις ελληνικές ομάδες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Φενέρμπαχτσε και η Βίρτους Μπολόνια, στην οποία ο ίδιος αγωνίστηκε από το 2000 ως το 2002, είναι οι τέσσερις ομάδες που βλέπει στο Βερολίνο ο Τζινόμπιλι και μένει να φανεί αν θα δικαιωθεί ή όχι.