Το Σάββατο (30/3) αρχίζει ξανά η δράση στη Stoiximan Super League με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστική των Playouts και ο αγώνας του Βόλου με την Κηφισιά, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για τη μάχη της παραμονής, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών με απόφαση της ΔΕΑΒ.

Τα προβλήματα με τα γήπεδα και όσα θα πρέπει να έχουν για την καταπολέμηση της βίας παραμένουν τελικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ακόμη ένα παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο στις εξέδρες και ο λόγος είναι το γεγονός ότι δεν λειτουργούν οι κάμερες του ηλετρονικού συστήματος εποπτείας.

Η αρχή είχε γίνει στο Λαμία – ΑΕΚ, η συνέχεια δόθηκε στο Αστέρας Τρίπολης – Βόλος και τώρα η ΔΕΑΒ αποφάσισε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και το Βόλος – Κηφισιά, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής…

«Με την υπ΄ αριθμ. 10/27-03-2024 απόφασή της η ΔΕΑΒ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ» στις 30/3/2024, για το πρωτάθλημα της 2 ης αγωνιστικής των Playout της Super League 2023/2024. Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1 ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024».