Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στο Europa Conference League και η UEFA εστίασε στον Γιάννη Κωνσταντέλια και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές του αφιερώματος που έκανε θέλοντας να αναδείξει την κοινή πορεία τους από τα τμήματα υποδομής μέχρι και τους προημιτελικούς της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο δικέφαλος του βορρά φημίζεται για τα τμήματα υποδομής του και για το πόσο σωστά δουλεύουν, όπως δείχνει και η προώθηση αρκετών παικτών στην πρώτη ομάδα. Ανάμεσά τους, φυσικά, ξεχωρίζουν οι Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης, με τους οποίους ασχολήθηκε και η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

«Το δίδυμο αυτό ήταν κομβικό στην εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League. Οι αναμνήσεις που αποκτήθηκαν από τις ακαδημίες, έχουν δώσει στους νεαρούς του ΠΑΟΚ μία γερή βάση για να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης», αναφέρει χαρακτηριστικά η UEFA.

Όσο για τους δύο παίκτες, θυμούνται τα τουρνουά στα οποία είχαν αγωνιστεί με τα τμήματα υποδομής των Ασπρόμαυρων για να φτάσουν στο σήμερα, τονίζοντας ότι «κυνηγάμε πλέον τίτλους με την ομάδα που μεγαλώσαμε».