Τα play off της Stoiximan Super League άρχισαν και τα δεδομένα άλλαξαν αμέσως αφού η ΑΕΚ, η οποία νίκησε με 4-0 εκτός έδρας τη Λαμία, ανέβηκε στην 1η θέση και στο +2 από τον ΠΑΟΚ που έχασε με 0-1 από τον Άρη στην Τούμπα, ενώ ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην 3η θέση μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο συγκλονιστικό και από το περσινό αφού η κορυφή έχει αλλάξει πολλές φορές χέρια και τώρα συνέβη για ακόμη μία και μάλιστα με την έναρξη της διαδικασίας των play off.

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της κόντρα στη Λαμία και από εκεί και πέρα περίμενε ένα «δώρο» από τον Άρη και το έλαβε με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ του Μορόν. Έτσι, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ανέβηκε στην 1η θέση και στο +2 από αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου, σε μια αγωνιστική στην οποία… κόπηκε και η φόρα του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν καταφέρει να ανέβουν στην 3η θέση πριν μία εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός όμως τούς νίκησε με 3-1 στο Φάληρο και τους προσπέρασε στη βαθμολογία, παραμένοντας ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Λαμία – ΑΕΚ 0-4
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3
ΠΑΟΚ – Άρης 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΚ 62
ΠΑΟΚ 60
Παναθηναϊκός 59
Ολυμπιακός 57
Άρης 45
Λαμία 34

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (31/3)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Άρης – Λαμία