Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (10/3) τον Ολυμπιακό εκτός έδρας στην πρεμιέρα των play off της Stoiximan Super League και τα προβλήματα δεν λείπουν αφού πέντε παίκτες έμειναν εκτός αποστολής καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμοι για την επιστροφή στη δράση.

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος δεν έκλεισε καλά για τους Πράσινους που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έπεσαν στην 4η θέση και στο -4 από την κορυφή. Η νίκη, επομένως, είναι το μόνο που σκέφτονται ο Φατίχ Τερίμ και οι παίκτες του, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με την προπόνηση του Σαββάτου (9/3).

Μετά το τέλος της, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι και από αυτή απουσιάζουν οι ανέτοιμοι Βέρμπιτς και Αϊτόρ, όπως και οι τραυματίες Σένκεφελντ, Χουάνκαρ και Γεντβάι.

Το θετικό, από την άλλη πλευρά, είναι η επιστροφή του Αράο που εξέτισε την ποινή του και είναι ξανά στη διάθεση του Τερίμ, ο οποίος πήρε στην αποστολή τούς Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιό, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.