Η Νότιχαμ Φόρεστ έχει παράπονα από τη διαιτησία στην Premier League και αποφάσισε, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Telegraph, να προσλάβει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος ήταν στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια αρχικά ως αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και στη συνέχεια ως σύμβουλος διαιτησίας της Stoiximan Super League.

Όπως αναφέρει σε σχετικό κείμενο η αγγλική εφημερίδα, στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι εκνευρισμένοι με τη διαιτησία και σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν καλύτερα τις αποφάσεις των διαιτητών και παράλληλα να αποφεύγονται εντάσεις αποφασίστηκε η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ.

Ο Άγγλος πρώην διαιτητής ήταν επί δύο χρόνια αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και στη συνέχεια σύμβουλος διαιτησίας της Stoiximan Super League, με την Telegraph να υποστηρίζει ότι ο Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε με τον Μαρινάκη πριν τον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Γουέστ Χαμ και συμφώνησαν σε όλα.

Στη φετινή σεζόν η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει εκφράσει τρεις φορές επισήμως τα παράπονά της στην Ένωση Διαιτητών της Αγγλίας και ευχή όλων στο κλαμπ είναι να μη χρειαστεί να γίνει ξανά κάτι τέτοιο.