Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν έχει πολύ καιρό που έκλεισε, ήδη όμως στα διεθνή ΜΜΕ έχουν αρχίσει τα σενάρια για αυτή του καλοκαιριού που έρχεται και στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ-χαφ, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με ομάδα της χώρας μας αφού το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Τελικά, όμως, δεν υπήρξε καμία εξέλιξη, με τον παίκτη να παραμένει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία όμως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν.

Έτσι, στην Αγγλία θεωρούν ότι ο Μπάλντοκ θα είναι ένας από τους (αρκετούς) παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι και υποστηρίζουν ότι η ομάδα που ενδιαφέρεται τώρα είναι ο Ολυμπιακός. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο παίκτης είναι 30 ετών, υπάρχουν αγγλικά δημοσιεύματα, όπως αυτό στη The Star, που χαρακτηρίζουν «ευκαιρία ζωής» για αυτόν την προοπτική των Ερυθρόλευκων.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο ούτε από την πλευρά του Μπάλντοκ ούτε από την πλευρά των Πειραιωτών.