Η Κηφισιά έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ανδρέας Τετέι κατήγγειλε ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον αντίπαλο πάγκο, ενημερώνοντας και τον διαιτητή.

Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι σε ό,τι αφορά τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και τελικά καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μένοντας στο 0-0. Αποτέλεσμα που ικανοποιεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους που έπαιζαν με 10 παίκτες από το 45′, με τους γηπεδούχους, από την άλλη πλευρά, να προσπαθούν για το γκολ αλλά να μην το πετυχαίνουν.

Όπως και να έχει, μετά το τέλος του αγώνα ο Τετέι στις δηλώσεις του στάθηκε σε κάτι άλλο, αφού όταν ρωτήθηκε για το πώς είδε το ματς έδωσε την ακόλουθη απάντηση…

«Πριν απαντήσω σε αυτό το ερώτημα θα ήθελα να πω για κάτι που άκουσα από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, που δεν μου άρεσε. Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να τα αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω, γιατί στα προηγούμενα χρόνια το είχα ξανακούσει. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Για αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή. Άκουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ. Με ενόχλησε».